Utøvere

August Lunde

August Lunde

Langrenn

August er en 16 år gammel langrennsløper med høye ambisjoner. Han har et mål om å kunne hevde seg i norgestoppen for juniorer til vinteren. August går 1. året på Toppodrettslinja på Heimdal Videregående Skole, og representerer Byåsen IL som langrennsklubb.

 

Ønsker du å høre mer om hvordan Blanktjern Coaching har påvirket August som utøver, se vårt intervju med han.

Merethe Liland

Merethe Liland

Syklist

Merethe er 27 år gammel og er syklist. I tillegg til sin sykkelsatsing jobber hun fulltid som applikasjonsanalytiker. Merethe begynte med og sykle turritt for 4 år siden, hvor hun presterte jevnt godt. Etterhvert som hun begynte å sykle mer, var det flere rundt henne som mente at hun burde begynne og satse aktivt på sykkel. I løpet av de siste årene har hun etablert seg i norgestoppen, og kom på 6. plass i landeveis NM 2020.

Ønsker du å høre mer om hvordan Blanktjern har påvirket henne som utøver, se vårt intervju med henne.

Hans Ove Grøntvedt

Hans Ove Grøntvedt

Triatlon

Hans Ove er 43 år gammel og driver med triatlon. Han er gift, har to barn og jobber som fastlege. Hans Ove har vært med helt fra starten av i Blanktjern Coaching, og ga Frode 100% tillit til å trene han og få han kvalifisert til Iron Man på Hawaii. Han presterer på et høyt nivå og tok en imponerende 4. plass i ThorXtri 2020!

Ønsker du å høre mer om hvordan Blanktjern har påvirket han som utøver, se vårt intervju med han.