Team Blanktjern

Vårt trenerteam har høy faglig kompetanse og lang erfaring med idrett på alle nivåer.

Og kan bistå innen alle kondisjonsidretter og også livsstilsendringer.

Frode Viberg Jermstad

Frode Viberg Jermstad

Coach

Frode er utdannet Toppidrettstrener fra Norges Idrettshøyskole. Han har i tillegg medisin grunnfag og utdannelse innen markedsførig. Han er sertifisert personlig trener og innehar trenerkompetanse inne flere idretter, og har vært ansatt på noen av Norges største treningssenterkjeder. Han har i flere år jobbet med coaching av langrennsutøvere, løpere, syklister og triatleter, og har lang erfaring i balansering av toppidrett med familieliv.

Frode har tidligere vært på landslaget i langrenn og kombinert, og er i dag en av Norges beste utøvere på sykkel og triatlon i sin aldersgruppe.

Frode er også Ass. Sportssjef i Norges Triatlonforbund

Sindre Skjøstad Lunke

Sindre Skjøstad Lunke

Sykkel Coach

Sindre Skjøstad Lunke er ingen hvem som helst. Han startet med sykling når han var 15 år, og ble proff i 2016. Sindre har vært proffsyklist i 5 år bl.a for Team Giant-Alpecin / Sun-Web. Han tok en sterk 6 plass i Artic Race of Norway 2019. Samt at han har syklet flere Grand Tours- som Giro d´Italia og Vouelta de Spania.

Og han var på Vinnerlaget i Giro d’Italia i 2017 !

Sindre har med seg masse nasjonal og internasjonal erfaring og kunnskap inn i trenerteamet.

Studerer nå til å bli fysioterapaut ved siden av coachingen.

Knut Skovereng

Knut Skovereng

Testansvarlig / Coach

Knut er forsker ved Senter for Toppidrettsforsking og prosjektleder ved Olympiatoppen Midt-Norge. Han har Doktorgrad i treningsfysiologi og biomekanikk med fokus på teknikkanalyse i sykling. Han har stor erfaring innen testing i utholdenhetsidrett som tidligere daglig leder for Olympiatoppens Testlaboratorium i Midt-Norge. Hans spesialområder er fysisk testing, styrketrening, styrketrening for utholdenhetsidretter.

Knut har trenererfaring fra treningssenterbransjen og som trener for syklister og sykkellag fra nybegynner til viderekommende nivå. Han foreleser for sykkellag, bedrifter og i trenerutdanning i Norges Idrettsforbund.

Knut er selv aktiv syklist og hevder seg i toppen på de turrittene han deltar i. Han har også erfaring fra andre idretter som styrkeløft og vektløfting, løp, langrenn og klatring. Knut har også egenerfaring med større livstilendringer.

Petter Olberg

Petter Olberg

Lege

Petter er Spesialist i øre-nese-hals og allmennmedisin. I tillegg har han grunnfag og mellomfag i idrett. Petter var i flere år landslagslege for langrenn og kombinert.

Petter er tidligere aktiv alpinist. I dag er han aktiv syklist og var bl.a med å vant styrkeprøven med Trønderekspressen.

Lilli Ofstad

Lilli Ofstad

Løpe- og langrenns coach

Lilli har bakgrunn som langdistanseløper, hovedsakelig terrengløp og motbakkeløp på nasjonalt nivå. De siste årene har det blitt lengre distanser opp til ultra, men selv om løping er hoved idretten er hun allsidig på treningsfronten med langrenn, sykkel, rulleski, randonee, jakt og friluftsliv.
Hun har en Master i idrett- og bevegelsesvitenskap fra Senter for Toppidrettsforskning ved NTNU med fokus på langrenn og fysiologisk testing supplert med pedagogikk og fag innen klinisk helsevitenskap og medisin, med fokus på behandling og forebygging av overvekt og fedme. I tillegg har hun flere trenerkurs i friidrett og langrenn.
Lilli har jobbet som trener og instruktør i 15 år. Hun har variert trenerbakgrunn i friidrett, løping, langrenn, sykkel og yoga.
Hun har vært fysisk trener for Sverresborg Herrefotball, fysisk trener for Byåsen Breddefotball, langrennstrener for Team China Meråker og nå sist langrennstrener for Skidafelag Isfirdinga.
Sindre Eid Hermansen

Sindre Eid Hermansen

Sykkel coach

Sindre er 29år fra Bø i Telemark og har tidligere bakgrunn som landeveissyklist på continentalnivå for Team Ringeriks-kraft og Team Fixit.no (2012-17). I årene etter har han jobbet som sykkeltrener ved Telemark Toppidrett Gymnas, Grenland Sykkelklubb og Storeskiva AS (2017-22). Sesongen 2020 var han også sportsdirektør for continentallaget Joker Fuel of Norway. Han har også Olympiatoppen sin høyeste trenerutdanning (topptrener 2). Nå studerer Sindre 1året ved Fysioterapiutdanningen v/NTNU sammen med navnebror Sindre Lunke, der de to har blitt et skikkelig radarpar. Noe de har hatt et ønske om å dra nytte av videre inn i Blanktjern Coaching.