Team Blanktjern

Vårt trenerteam har høy faglig kompetanse og lang erfaring med toppidrett både som trenere, utøvere og lege.

Frode Viberg Jermstad

Frode Viberg Jermstad

Coach

Frode er utdannet Toppidrettstrener fra Norges Idrettshøyskole. Han har i tillegg medisin grunnfag og utdannelse innen sportsmassasje. Han er sertifisert personlig trener og spinningsinstruktør, og har vært ansatt på noen av Norges største treningssenterkjeder. Han har i flere år jobbet med coaching av langrennsutøvere og syklister, og har lang erfaring i balansering av toppidrett med familieliv.

Frode har tidligere vært på landslaget i langrenn og kombinert, og er i dag en av Norges beste utøvere på sykkel og triatlon i sin aldersgruppe.

Knut Skovereng

Testansvarlig / Coach

Knut er forsker ved Senter for Toppidrettsforsking og prosjektleder ved Olympiatoppen Midt-Norge. Han har Doktorgrad i treningsfysiologi og biomekanikk med fokus på teknikkanalyse i sykling. Han har stor erfaring innen testing i utholdenhetsidrett som tidligere daglig leder for Olympiatoppens Testlaboratorium i Midt-Norge. Hans spesialområder er fysisk testing, styrketrening, styrketrening for utholdenhetsidretter.

Knut har trenererfaring fra treningssenterbransjen og som trener for syklister og sykkellag fra nybegynner til viderekommende nivå. Han foreleser for sykkellag, bedrifter og i trenerutdanning i Norges Idrettsforbund.

Knut er selv aktiv syklist og hevder seg i toppen på de turrittene han deltar i. Han har også erfaring fra andre idretter som styrkeløft og vektløfting, løp, langrenn og klatring. Knut har også egenerfaring med større livstilendringer.

Petter Olberg

Lege

Petter er Spesialist i øre-nese-hals og allmennmedisin. I tillegg har han grunnfag og mellomfag i idrett. Petter var i flere år landslagslege for langrenn og kombinert.

Petter er tidligere aktiv alpinist. I dag er han aktiv syklist og var bl.a med å vant styrkeprøven med Trønderekspressen 2018.

Gro Hege Viberg Jermstad

Kostholdsveileder / Coach

Gro Hege er sertifisert Ironman Coach gjennom Ironman, og har utdannelse innen kostholdsveiledning og sporternæring. Hun bistår med å kartlegge utøveres kosthold og ernæring sett i sammenheng med prestasjon.

Gro Hege har erfaring fra flere idretter som langrenn, svømming og sykkel. Hun er aktiv AG triatlet med flere deltakelser i ekstreme triatlon og Ironman konkurranser. Gro Hege har lang erfaring med balansering av familie, fulltidsjobb og trening.

JEG VIL BLI KONTAKTET

Legg igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt så snart som mulig.